Tietoa meistä


Hienoa, kun tulit sivuilleni kurkkaamaan. Olen Marja Uusimaa, Kokemäkeläistynyt sisustus- ja ohjaustoiminnan artesaani. Olen asunut Kokemäellä tänä syksynä jo 13 vuotta, syntyjäni olen Siikaislainen. Perheeseeni kuuluu mies, kolme lasta ja koira.

Ompelimo & sisustuspalvelu Maruusma Craft on syntynyt rakkaudesta käsitöihin ja sisustamiseen vuonna 2018, valmistuttuani sisustusartesaaniksi.

Olen erikoistunut sisustusompeluun, tarjoan ammattitaidolla verho- ja muut sisustusompelu palvelut.

Teen sisustusompelun lisäksi joitain korjausompelutöitä, sisustustekstiilien korjausompelusta vaatteiden korjausompeluun. Vaatteiden korjausompelun olen rajannut lyhennyksiin, sekä saumojen ja reikien korjauksiin. Nappeja vaihdan myös vaatteisiin  ja vetoketjuja tapauskohtaisesti.

Ompelupalveluihin liittyen tarjoan sisustuspalvelua, johon kuuluu verhojen ja muiden sisustustekstiilien suunnittelu-, mittaus- ja ripustuspalvelu.

Suunnitelmissa on tarjota myös oman yritykseni kautta ohjaustoiminta palveluja, eli erilaisia käsityökursseja asiakkaille. Tällä hetkellä työskentelen oman yritykseni lisäksi myös virike- ja kädentaitojen ohjaajana Kokemäen kansalaisopistossa.

Omat käsityötuotteeni löydät  verkkokaupasta ja tapahtumista joissa kierrän. Ilmoittelen tapahtumiin osallistumisista facebookissa ja instagramissa.

Maruusma Craft sijaitsee oman kotimme yhteydessä Kokemäen Peipohjassa, osoitteessa Perkolantie 4. Vaikka sijainti on hieman syrjässä keskustasta, meille on helppo löytää. Opasteet aidassa ja talon seinällä kertovat, että olet saapunut oikeaan paikkaan.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Soita ompelu- ja sisustusasioissa tai sovi puhelimitse käynti ompelimossa, tavoitat minut numerosta 040 7534568. Olen myös tavoitettavissa verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta, facebookissa, instagramissa ja sähköpostilla maruusmacraft@gmail.com.


Nähdään, suunnitellaan ja ommellaan!

   -Marja-